Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

2nd GREEK INNOVATION FORUM: Θεσσαλονίκη 22-24 Μαΐου 2015

 

Το MONEYSHOW και το Τεχνολογικό Portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» διοργανώνουν 22-24/05/2015 στα πλαίσια του ‘MONEYSHOWTHESSALONIKI 2015’ πολυήμερη Εκδήλωση Καινοτομίας:

 

2nd GREEK INNOVATION FORUM

Research, Design, Technology

Workshops, Conference, Exhibition

Hyatt Regency Thessaloniki

Θεσσαλονίκη, 22-24 Μαΐου 2015 

www.greekinnovationforum.eu

 

Η Εκδήλωση περιλαμβάνει Έκθεση Καινοτομίας και Design (Exhibition), Ημερίδες για θέματα Καινοτομίας (Workshops) και Συνέδριο Καινοτομίας  (Conference). Στη διάρκεια των Ημερίδων ενδεικτικά θα παρουσιαστούν θέματα Κατοχύρωσης Βιομηχανικής & Πνευματικής Ιδιοκτησίας και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για ερευνητές, ευρεσιτέχνες και για επιχειρηματίες.

 

To2ndGREEKINNOVATIONFORUM έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει στον ίδιο εκθεσιακό χώρο όλους τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στην όλη τη διαδικασία παραγωγής νέων τεχνολογιών και καινοτομίας.


Συγκεκριμένα, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι κρατικοί και ιδιωτικοί Φορείς, Υποστήριξης Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνολογίας, Χρηματοδότησης, Έρευνας & Τεχνολογίας/Καινοτομίας, Παροχής Υπηρεσιών.
 

 

Κύριος στόχος του 2ndGREEKINNOVATIONFORUM  (http://www.greekinnovationforum.eu) είναι η συνέργεια των παραπάνω κρατικών και ιδιωτικών φορέων.

 

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και το Thessaloniki Smart Up Innovation Hub υποστηρίζουν το 2ndGREEKINNOVATION FORUM και θα συμμετέχουν ενεργά στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

 

Το GREEKINNOVATIONFORUM έχει ξεκινήσει συνεργασία με τις Εκθέσεις BrusselsInnova και iENA, το InnovationForum και το GlobalInnovationForumενώ έχει συμπεριληφθεί στις Εκδηλώσεις Business Angels Week που διοργανώνονται κάθε χρόνο ταυτόχρονα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012