Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

SETE Tourism Hackathon: 9 με 11 Οκτωβρίου 2015

 

Ο ΣΕΤΕ – Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων θέλοντας να στηρίξει τη νεανική επιχειρηματικότητα και να συνδέσει τις νέες τεχνολογίες με τον τουριστικό τομέα διοργανώνει το πρώτο SETE Tourism Hackathon από τις 9 έως και τις 11 Οκτωβρίου 2015.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία του ΣΕΤΕ απευθύνεται σε προγραμματιστές, και γενικότερα επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο software και hardware development, γραφίστες, interface designers, ειδικούς του marketing κι έχει σαν στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών και επιχειρηματικών ιδεών στον τομέα του τουρισμού. Οι τρεις καλύτερες ιδέες θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του 14ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη», που θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Οκτωβρίου στο Divani Caravel Hotel.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

SETE Tourism Hackathon

Διευκρινίσεις ή πληροφορίες: Events Officer του ΣΕΤΕ, κα. Αγγελική Παπαγεωργίου (Τ: 210 3217165 / Ε: papageorgiou@sete.gr).

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012