Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Ερωτηματολόγια Αξιολόγησης Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης

Στα link που ακολουθούν μπορείτε να βρείτε τα Ερωτηματολόγια Αξιολόγησης που αφορούν στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Αναλυτικότερα:

·     Στη διεύθυνση survey.tuc.gr/97638/lang-el μπορείτε να βρείτε το ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται από τον Ασκούμενο Φοιτητή κατά την ολοκλήρωση της πρακτικής του άσκησης. Παρακαλούμε απαντήστε στις ερωτήσεις και σημειώστε τα σχόλια/παρατηρήσεις/προτάσεις σας. Στη συνέχεια εκτυπώστε το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο, υπογράψτε και παραδώστε το στο Γραφείο Πρακτική Άσκησης της Σχολής σας.

·     Στη διεύθυνση survey.tuc.gr/68475/lang-el μπορείτε να βρείτε το ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται από τον Επόπτη / Επιβλέποντα του ασκούμενου φοιτητή στο Φορέα Υποδοχής, στο τέλος της πρακτικής του άσκησης. Παρακαλούμε προωθήστε την ακόλουθη διεύθυνση στον Επόπτη σας και μεριμνήσετε ούτως ώστε κατά το τέλος της πρακτικής σας άσκησης να σας παραδοθεί σε κλειστό φάκελο συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το παραπάνω ερωτηματολόγιο.

Επισημαίνεται ότι η συμπλήρωση των παραπάνω ερωτηματολογίων γίνεται ηλεκτρονικά, ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποθήκευσης και εκτύπωσης των συμπληρωμένων ερωτηματολογίων.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι η παράδοση των συμπληρωμένων και υπογεγραμμένων ερωτηματολογίων, καθώς και όλων των λοιπών εγγράφων που σας έχουν ζητηθεί από τα  Γραφεία Πρακτικής σας (όπως π.χ. η Βεβαίωση Πρακτικής Άσκησης από τον Φορέα), αποτελεί βασική προϋπόθεση για την καταβολή της αμοιβής σας από το Πρόγραμμα.  

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012