Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας με θέμα: «Έναρξη Νέων Εγχειρημάτων», που διοργάνωσε η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας. 

Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο κ. Κωνσταντίνος (Ντίνος) Κυρίτσης, αντιπρόεδρος της Young Leaders και ιδρυτής της εταιρείας Studysmart.gr. Επίσης συμμετείχε ο νέος επιχειρηματίας απόφοιτος Μ.Π.Δ. κ. Άγγελος Καραγκουνάκης, συνιδρυτής της NextStep, καθώς και ο Θάνος Παράσχος, φοιτητής του Τμήματος ΜΗΧΟΠ, συνιδρυτής της e-market O.E.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 110 άτομα. 

 

Ο κ. Ντίνος Κυρίτσης ήταν ο κύριος ομιλητής του 1ου Σεμιναρίου. O κ. Κυρίτσης είναι αντιπρόεδρος της Young Leaders και ιδρυτής της εταιρείας Studysmart.gr.

 

 

ο κ. Άγγελος Καραγκουνάκης, συνιδρυτής της NextStep, απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

Ο Θάνος Παράσχος συνιδρυτής της εταιρείας e-market O.E., φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

 

 

Εκπαιδευτικό Υλικό Σεμιναρίου

 

Το video με το οποίο άνοιξε την ομιλία του ο κ. Κυρίτσης "Did you Know?

Κατεβάστε την παρουσίαση του κ. Κυρίτση πατώντας εδώ (pdf file)

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012