Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

SINGLE ARTICLE VIEW ΔΟ ΝΟΤ ΔΕΛΕΤΕ

Υπηρεσία πιστοποίησης και εξουσιοδότησης μέσω του HEAL-Link Federation, στον εκδοτικό οίκο Emerald

θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της υπηρεσίας υποδομής πιστοποίησης και εξουσιοδότησης μέσω του HEAL-Link Federation, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Shibboleth, στον εκδοτικό οίκο Emerald. Μέσω της εν λόγω υπηρεσίας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε (δηλαδή, είτε από Η/Υ που ανήκει στο δίκτυο του ιδρύματος είτε από οποιονδήποτε άλλον Η/Υ) έως και το πλήρες κείμενο άρθρων των ηλεκτρονικών περιοδικών της Emerald, στα οποία έχει πρόσβαση ο HEAL-Link.

Οδηγίες πρόσβασης:

1. Από τη σελίδα του εκδοτικού οίκου www.emeraldinsight.com επιλέξτε το "Log in", πάνω άκρο, δεξιά και στη συνέχεια τον σύνδεσμο "Shibboleth", κάτω από την ενότητα "Log in".
2. Από την οθόνη Shibboleth login που θα εμφανιστεί, και στο Geographic Region, επιλέξτε από το κυλιόμενο μενού το "Hellenic Academic Libraries Link (HEAL-Link)" και στη συνέχεια το "Technical University of Crete" από το μενού που θα εμφανιστεί, για να οδηγηθείτε στη σελίδα πιστοποίησης.
3. Αφού δώσετε τα στοιχεία λογαριασμού χρήστη που διαθέτετε στον LDAP του Ιδρύματος (δηλαδή, τα στοιχεία λογαριασμού που διαθέτετε στο Μηχανογραφικό Κέντρο), θα μεταβείτε αυτόματα στη σελίδα του εκδοτικού οίκου έχοντας πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο των περιοδικών άρθρων του Emerald.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σελίδα του HEAL-Link Federation, η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς.

Για ζητήματα δημιουργίας λογαριασμών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012