Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

SINGLE ARTICLE VIEW ΔΟ ΝΟΤ ΔΕΛΕΤΕ

Υπηρεσία πιστοποίησης και εξουσιοδότησης μέσω του HEAL-Link federation, στον εκδοτικό οίκο Elsevier

θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της υπηρεσίας υποδομής πιστοποίησης και εξουσιοδότησης μέσω του HEAL-Link Federation, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Shibboleth, στον εκδοτικό οίκο Elsevier. Μέσω της εν λόγω υπηρεσίας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε (δηλαδή, είτε από Η/Υ που ανήκει στο δίκτυο του ιδρύματος είτε από οποιονδήποτε άλλον Η/Υ) έως και το πλήρες κείμενο άρθρων των ηλεκτρονικών πηγών (ScienceDirect και Scopus) του Elsevier, στις οποίες έχει πρόσβαση ο HEAL-Link.

Οδηγίες πρόσβασης:

  1. Από τη σελίδα του εκδοτικού οίκου Elsevier , επιλέξτε το"Sign In", πάνω δεξιά και στη συνέχεια το "Other institution login", κάτω από το "Sign in via your institution".
  2. Από την αναδυόμενη λίστα της δεύτερης επιλογής, επιλέξτε το "GRNET AAI Federation (Greece)" και στη συνέχεια επιλέξτε το "Technical University of Crete/Πολυτεχνείο Κρήτης" από τη λίστα που θα δείτε, και
  3. Δώστε τα στοιχεία λογαριασμού χρήστη που διαθέτετε στον LDAP του Ιδρύματος (δηλαδή, τα στοιχεία λογαριασμού που διαθέτετε στο Μηχανογραφικό Κέντρο), και θα μεταβείτε αυτόματα στη σελίδα του εκδοτικού οίκου έχοντας πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο των πηγών ScienceDirect και Scopus του Elsevier.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σελίδα του HEAL-Link Federation, η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς.

Για ζητήματα δημιουργίας λογαριασμών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012