Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

SINGLE ARTICLE VIEW ΔΟ ΝΟΤ ΔΕΛΕΤΕ

Ομοσπονδία HEAL-Link: Υπηρεσία υποδομής πιστοποίησης και εξουσιοδότησης στο Project MUSE (Johns Hopkins University Press)

θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της υπηρεσίας υποδομής πιστοποίησης και εξουσιοδότησης μέσω του HEAL-Link Federation, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Shibboleth, στο Project MUSE (πάροχος που εστιάζει σε πηγές ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών). Μέσω της εν λόγω υπηρεσίας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε (δηλαδή, είτε από Η/Υ που ανήκει στο δίκτυο του ιδρύματος είτε από οποιονδήποτε άλλον Η/Υ) έως και το πλήρες κείμενο άρθρων των ηλεκτρονικών πηγών του project MUSE, στις οποίες έχει πρόσβαση ο HEAL-Link.

Οδηγίες πρόσβασης:

  1. Από τη σελίδα του Project MUSE επιλέξτε πάνω, στο κέντρο, το "change" και στη συνέχεια, επιλέξτε το "Shibboleth (SSO)", δίπλα από το "How would you like to authenticate". 
  2. Από τη λίστα που θα εμφανιστεί, επιλέξτε "Greece (HEAL-Link)", και στη συνέχεια το "Technical University of Crete" από τη διπλανή λίστα, και
  3. Δώστε τα στοιχεία λογαριασμού χρήστη που διαθέτετε στον LDAP του Ιδρύματος (δηλαδή, τα στοιχεία λογαριασμού που διαθέτετε στο Μηχανογραφικό Κέντρο), και θα μεταβείτε αυτόματα στη σελίδα του Project MUSE έχοντας πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο των πηγών του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σελίδα του HEAL-Link Federation, η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς.

Για ζητήματα δημιουργίας λογαριασμών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Μηχανογραφικό Κέντρο  του Πολυτεχνείου Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012