Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

SINGLE ARTICLE VIEW ΔΟ ΝΟΤ ΔΕΛΕΤΕ

Υπηρεσία πιστοποίησης και εξουσιοδότησης μέσω του HEAL-Link federation, στον εκδοτικό οίκο Springer

θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της υπηρεσίας υποδομής πιστοποίησης και εξουσιοδότησης μέσω του HEAL-Link Federation, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Shibboleth, στον εκδοτικό οίκο Springer. Μέσω της εν λόγω υπηρεσίας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε (δηλαδή, είτε από Η/Υ που ανήκει στο δίκτυο του ιδρύματος είτε από οποιονδήποτε άλλον Η/Υ) έως και το πλήρες κείμενο άρθρων των ηλεκτρονικών πηγών του Springer, στις οποίες έχει πρόσβαση ο HEAL-Link.

Οδηγίες πρόσβασης:

  1. Από τη σελίδα του Springer (http://www.springerlink.com/) επιλέξτε το  "Sign up / Log in" πάνω δεξιά και στη συνέχεια το "Log in via Shibboleth or Athens".
  2. Από τις δύο λίστες που θα εμφανιστούν, επιλέξτε από τη δεξιά λίστα ("Or, find your institution (via Shibboleth)") το "Technical University of Crete" από τη λίστα που θα δείτε και πατήστε το "Log in via Shibboleth", και
  3. Δώστε τα στοιχεία λογαριασμού χρήστη που διαθέτετε στο LDAP του Ιδρύματος (δηλαδή, τα στοιχεία λογαριασμού που διαθέτετε στο Μηχανογραφικό Κέντρο), και θα μεταβείτε αυτόματα στη σελίδα του εκδοτικού οίκου έχοντας πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο των πηγών του Springer.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σελίδα του HEAL-Link Federation, η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς.

Για ζητήματα δημιουργίας λογαριασμών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012