Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

SINGLE ARTICLE VIEW ΔΟ ΝΟΤ ΔΕΛΕΤΕ

Ομοσπονδία HEAL-Link: Υπηρεσία υποδομής πιστοποίησης και εξουσιοδότησης στον εκδοτικό οίκο Taylor & Francis

θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της υπηρεσίας υποδομής πιστοποίησης και εξουσιοδότησης μέσω του HEAL-Link Federation, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Shibboleth, στον εκδοτικό οίκο Taylor & Francis. Μέσω της εν λόγω υπηρεσίας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε (δηλαδή, είτε από Η/Υ που ανήκει στο δίκτυο του ιδρύματος είτε από οποιονδήποτε άλλον Η/Υ) έως και το πλήρες κείμενο άρθρων των ηλεκτρονικών πηγών του Taylor & Francis, στις οποίες έχει πρόσβαση ο HEAL-Link.

Οδηγίες πρόσβασης:

  1. Από τη σελίδα του Taylor & Francis (http://www.tandfonline.com) επιλέξτε πάνω αριστερά το  "Log in" και στη συνέχεια, από τη δεξιά πλευρά, επιλέξτε το "Shibboleth", κάτω από την επιλογή "Log in via your institution". 
  2. Από την αναδυόμενη λίστα, ψάχνετε και επιλέγετε το "Technical University of Crete" ή ψάχνετε και επιλέγετε το "Hellenic Academic Libraries Link (HEAL-Link)" και στη συνέχεια το "Technical University of Crete", από την αναδυόμενη λίστα "Filter by Region" και
  3. Δώστε τα στοιχεία λογαριασμού χρήστη που διαθέτετε στον LDAP του Ιδρύματος (δηλαδή, τα στοιχεία λογαριασμού που διαθέτετε στο Μηχανογραφικό Κέντρο), και θα μεταβείτε αυτόματα στη σελίδα του εκδοτικού οίκου έχοντας πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο των πηγών τουTaylor & Francis.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σελίδα του HEAL-Link Federation, η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς.

Για ζητήματα δημιουργίας λογαριασμών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012