Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Λειτουργία Αθλητικών Εγκαταστάσεων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022

Η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας (ΕΑΔΙΠ) και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Η ΕΑΔΙΠ προτίθεται να πραγματοποιήσει τις παρακάτω δραστηριότητες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022:

  1. Μαθήματα αντισφαίρισης ενηλίκων
  2. Πρόγραμμα εκγύμνασης ενηλίκων
  3. Μαθήματα ποδοσφαίρου για παιδιά δημοτικού
  4. Πρόγραμμα προπονήσεων στίβου για παιδιά δημοτικού
  5. Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά δημοτικού
  6. Παιδικές εκδηλώσεις

Οι ακριβείς ώρες και ημέρες, καθώς και ο αριθμός των τμημάτων ανά δραστηριότητα, θα καθοριστούν βάσει της ανταπόκρισης και του ενδιαφέροντος που θα εκδηλωθεί για κάθε δραστηριότητα. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική, αλλά είναι αυτή που θα καθορίσει την υλοποίηση του αντίστοιχου προγράμματος. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και διαδικτυακοί σύνδεσμοι προς τις φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος δίνονται στο επισυναπτόμενο pdf αρχείο. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τις ημερομηνίες έναρξης των προγραμμάτων και των τμημάτων, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί.

Το ωράριο λειτουργίας της γραμματείας των αθλητικών εγκαταστάσεων θα είναι 17:00-22:00, από Δευτέρα έως Κυριακή, για πληροφορίες, εγγραφές και κρατήσεις γηπέδων.

Η λειτουργία των εγκαταστάσεων θα γίνεται πάντα, σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι απαραίτητη η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test) από τους αθλούμενους πολίτες (ηλικίας 18 ετών και άνω), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ήμερες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει για 180 μέρες μετά τη νόσηση). Οι αθλούμενοι έως και 17 ετών αρκεί να επιδεικνύουν πρόσφατη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self-test.

Περισσότερες πληροφορίες: www.sports.tuc.gr

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012