Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Universities Chess Open Days 2023: Ανοικτές Δράσεις για το Σκάκι | 30/5, 1/6

Το σκάκι αποτελεί το κορυφαίο πνευματικό άθλημα και ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο για την ανάπτυξη διανοητικών, προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Novelty ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. διοργανώνουν ανοικτές Δράσεις Διάδοσης και Επιμόρφωσης για το Σκάκι στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος δράσεων επιμόρφωσης σε όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Κρήτης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Πολυτεχνείο Κρήτης έχει ως εξής:


Τρίτη 30.05.2023

16:00-18:00, Ανοιχτό Event& Διάδοσης Σκακιού, έξω από το Αμφιθέατρο Α2 (ξύλινο)

18:00-20:00, Παρουσίαση «Σκάκι: ένας υπέροχος κόσμος», Αμφιθέατρο Α2 (ξύλινο)


Πέμπτη 01.06.2023

16:00-18:00, Ανοιχτό Event Διάδοσης Σκακιού, έξω από το Αμφιθέατρο Α2 (ξύλινο)

18:00-20:00, Παρουσίαση «Σκάκι: ένας υπέροχος κόσμος», Αμφιθέατρο Α2 (ξύλινο)


Όπως αναφέρει η Περιφέρεια Κρήτης σε ανακοίνωσή της, «μέσα από τις δράσεις εφαρμογής της δημόσιας πολιτικής δια βίου μάθησης σε περιφερειακό επίπεδο στοχεύει στην παροχή βέλτιστων και αποδοτικών υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες της Περιφέρειας, στην άρση οποιουδήποτε αποκλεισμού, στην εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και γενικότερα στην ανάπτυξη της ιδιότητας του ενεργού και ενημερωμένου πολίτη.»

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012