Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ξεκινά αύριο το 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Φοιτητικού Θεάτρου στα Χανιά!

Η Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου Κρήτης έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι το 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Φοιτητικού Θεάτρου ξεκινά από αύριο 18 και θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου στην πόλη των Χανίων.

Για 14 μέρες τα Χανιά θα αποτελέσουν το κέντρο του φοιτητικού θεάτρου της Ελλάδας, αφού πολλές ομάδες θα ταξιδέψουν ως εδώ για να μοιραστούν την δουλειά τους μαζί μας και με την χανιώτικη κοινωνία.

Παράλληλα πληθώρα θεατρικών δρώμενων παιχνιδιών και διαφόρων εκδηλώσεων θα “σαρώνουν” την πόλη.

Σας προσκαλούμε όλους στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ να στηρίξετε με την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας την προσπάθεια όλων των ηθοποιών, τεχνικών, σκηνοθετών, συντελεστών, μα πάνω από όλα φοιτητών και ερασιτεχνών που θα κατακλύσουν την πόλη εκείνη την περίοδο.

Πρώτες παραστάσεις

το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:30 στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων με τη Θεατρική Ομάδα του ΕΜΠ και το έργο με τίτλο "Πίσω μου μια κόκκινη γραμμή" και

την Κυριακή 19 Μαΐου στις 21:30 στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων με τη Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το έργο με τίτλο "Δρ. Φάουστους".

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα των παραστάσεων στην ιστοσελίδα της Θεατρικής Ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012