Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Εκδήλωση του ΝΟΧ στο θέατρο "Βλησίδης" με τη συμμετοχή μελών του Πολυτεχνείου Κρήτης

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο θέατρο «Βλησίδης» παρουσιάστηκε η αξία της ιστιοπλοΐας και το έργο του Ομίλου, έγινε η απονομή πτυχίων τους απόφοιτους σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας, καθώς και η βράβευση των νικητών για το τοπικό πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας 2017. Επίσης, έγιναν βραβεύσεις των μικρών κυβερνητών Optimist και Laser. 

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου, Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, αναφέρθηκε στο σκοπό της σχολής ανοικτής θάλασσας που πραγματοποιείται σε στενή συνεργασία με τον Π.Ο.Ι.Α.Θ. Με στόχο την διάδοση του αθλήματος, επεσήμανε την μακρά συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου με το Πολυτεχνείο Κρήτης, διαθέτοντας το εκπαιδευτικό του σκάφος και ευχαρίστησε για την πρόσφατη οικονομική συμβολή του Πολυτεχνείου στα έξοδα συντήρησης του.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012