Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Απονομή υποτροφιών DAAD σε φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης

Η υπότροφος κ. Αγάπη Δαβράδου

Ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα κ. Jens Plötner με τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Σταυρουλάκη

Η κ. Άννα Βρουβάκη παραλαμβάνοντας την υποτροφία της κ. Δαβράδου από τον κ. Jens Plötner

Η Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών DAAD και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα πραγματοποίησαν στις 14 Ιουνίου 2018 εκδήλωση προς τιμήν των υποτρόφων της DAAD και του Ιδρύματος Alexander von Humboldt (AvH) στην οικία του Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα κ. Jens Plötner με θέμα "Brain Gain – Προοπτικές για νέους επιστήμονες στην Ελλάδα". 

Εφέτος μία από τις 20 υποτροφίες θερινών τμημάτων Γερμανικής Γλώσσας (διάρκειας ενός μήνα) απονεμήθηκε στην Αγάπη Δαβράδου, φοιτήτρια της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία συνέχισε την εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας σε επίπεδο ορολογίας μηχανικών στο Institut für Internationale Kommunikation e.V. του Βερολίνου κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών του 2018. 

Εκ μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Καθηγητής και πρώην Αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Γεώργιος Σταυρουλάκης, υπότροφος του Ιδρύματος Alexander von Humboldt, η κ. Άννα Βρουβάκη, διδάσκουσα Γερμανικής Γλώσσας στο Πολυτεχνείο Κρήτης και υπότροφος της DAAD και η κ. Βασιλική Πάγγειου εκ μέρους του Γραφείου Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας. 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012