Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ο Καθηγητής Νικόλαος Ματσατσίνης εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών

Στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του ενδεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών (Ε.Ε.Ε.Ε.), ο Νικόλαος Ματσατσίνης, Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, εκλέχθηκε Πρόεδρος, για τη διετία 2019-2020. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.Ε. επίσης, εκλέχθηκε ως Β’ Αντιπρόεδρος, ο Ευάγγελος Γρηγορούδης, Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Λίγα λόγια για την Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών:
Η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών (Ε.Ε.Ε.Ε.) ιδρύθηκε το 1963 και είναι μέλος της Association of European Operational Research Societies (EURO) και της International Federation of Operational Research Societies (IFORS). Από το 1984 λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη και το Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης της Ε.Ε.Ε.Ε. Από το 2018 η Ε.Ε.Ε.Ε. εκδίδει το επιστημονικό περιοδικό OPERATIONAL RESEARCH: An International Journal, σε συνεργασία με τον Διεθνή Εκδοτικό Οίκο Springer, ενώ αύξησε την επιρροή του σε διεθνές επίπεδο αποκτώντας για το 2017 έναν υψηλό Δείκτη Επιρροής - Impact Factor: 1.816 (Thomson Reuters Journal Citation Reports).

Η Ε.Ε.Ε.Ε. ανέλαβε προσφάτως τη διοργάνωση του διεθνούς Συνεδρίου EURO 2021 στην Αθήνα, με Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, τον Καθηγητή Νικόλαο Ματσατσίνη. Το Συνέδριο EURO αποτελεί ένα μεγάλο διεθνές επιστημονικό γεγονός, με συμμετοχή περίπου 2500 συνέδρων από όλο τον κόσμο.

Η Ε.Ε.Ε.Ε. αποδίδει μεγάλη προτεραιότητα στη διάδοση και στη διασύνδεση με τους φοιτητές. Για αυτό το λόγο διοργανώνει σειρά Φοιτητικών Συνεδρίων, με πιο πρόσφατο το 6ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Ε.Ε.Ε.Ε., το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη (28/02/2019-02/03/2019), στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, ΔΠΘ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Ε.Ε.Ε.Ε. διοργανώνει τα ακόλουθα Συνέδρια:

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012