Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης στην 6η Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Ρωτώ & Μαθαίνω»

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει για 6η συνεχή χρονιά, στη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Ρωτώ & Μαθαίνω για το μέλλον μου» που διεξάγεται το Σάββατο 22 (17:30-21:00) και την Κυριακή 23 (10:00-14:30) Φεβρουαρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Στην Διημερίδα, τo Πολυτεχνείο Κρήτης θα εκπροσωπηθεί από το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας και από Καθηγητές και εθελοντές φοιτητές των πέντε σχολών του, οι οποίοι θα μιλήσουν με τους μαθητές για τις ειδικότητες του Ιδρύματος, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των νέων μηχανικών και τους τομείς απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11:45, στο πλαίσιο των εισηγήσεων, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Αναπληρωτής Καθηγητής Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης, θα παρουσιάσει στο κοινό το Πολυτεχνείο Κρήτης με ομιλία που έχει τίτλο “Σπουδές σε σύγχρονες ειδικότητες Μηχανικού και έρευνα σε προηγμένες τεχνολογίες”.

Η Διημερίδα έχει βιωματικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων, γονείς, νέους και νέες και κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για τις νέες επαγγελματικές τάσεις, τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, τις προοπτικές σπουδών και απασχόλησης. Διοργανώνεται από το ΚΕΣΥ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012