Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

2η θέση για το Πολυτεχνείο Κρήτης στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας

Την Κυριακή  14/9/2014, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων (Ν.Ο.Χ.) διοργάνωσε Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας υπό την επωνυμία "Πολυτεχνείο Κρήτης". Η επωνυμία δόθηκε από τον διοργανωτή ΝΟΧ για να τιμήσει το μορφωτικό έργο που προσφέρει το Πολυτεχνείο Κρήτης, την κοινωνική προσφορά στον τόπο μας, καθώς και ως αναγνώριση για την συνεργασία με τον ΝΟΧ στον τομέα της αθλητικής ιστιοπλοΐας προς όφελος των φοιτητών.

Στον αγώνα συμμετείχαν 4 σκάφη: Ο ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη (1η θέση),  η ΑΙΘΡΑ με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση (2η θέση), η ΓΛΑΥΚΗ ΙΙΙ με κυβερνήτη τον Κώστα Μάμαλη (3η θέση) και η ΚΑΛΟΝΗ με κυβερνήτη τον Γιώργο Παπαδάκη (4η θέση).

Η ΑΙΘΡΑ αγωνίστηκε με  πλήρωμα από το Πολυτεχνείο:

- Α. Γκότσης (Μέλος ΔΕΠ της Σχολής ΜΗΧΟΠ), κυβερνήτης
- Αλέξανδρος Μαντόγλου (φοιτητής της Σχολής ΜΗΠΕΡ)
- Αλέξανδρος Αλεξίου (φοιτητής της Σχολής ΜΗΧΟΠ)
- Παναγιώτης Κοτσαρίνης (φοιτητής της Σχολής ΗΜΜΥ)
- Ελένη Αλεβάντη

Στο πλήρωμα του ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥ αγωνίστηκε ο Νίκος Πετρίδης (φ. ΗΜΜΥ)

Η απονομή των επάθλων έγινε μετά το πέρας του αγώνα στην εγκατάσταση του Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, από τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Καθηγητή κ. Βασίλειο Διγαλάκη.

 

Άρθρο από τα Χανιώτικα Νέα, 17.9.2014

Άρθρο από Sporfm, 16.9.2014

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012