Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

SRE Society: Διαδικτυακή Ημερίδα Γνωριμίας με την IMERYS | 16.02.2023, 12:00

H φοιτητική ομάδα Sustainable Resources Engineering Society (SRES) του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη διαδικτυακή της εκδήλωση για το έτος 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία IMERYS την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00-14:00, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της βιωματικής μάθησης της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.


«ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ IMERYS»


Σύνδεσμος Τηλεδιάσκεψης Zoom
https://tuc-gr.zoom.us/j/85285563422?pwd=eWxaSDUzTVE0T2RiQVpVVDVHQUhjZz09

Η ομάδα SRES φιλοξενεί την Imerys με κύριο θέμα τα βιομηχανικά ορυκτά της Μήλου. Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί συζήτηση, δίνοντας συμβουλές στους νέους Μηχανικούς Ορυκτών Πόρων, σχετικά με τις δεξιότητες που πρέπει να κατέχουν για την εξέλιξή τους και την εύρεση εργασίας στην εταιρία.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
HR Industrial Director
ΧΑΡΗΣ ΛΑΤΣΟΥΔΗΣ
HR Manager
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ορerations Planning Engineer
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
Mining Engineer

Σκοπός της SRES είναι η διασύνδεση των μελλοντικών Μηχανικών Ορυκτών Πόρων με τις εταιρείες του κλάδου της Βιομηχανίας, μέσα από επιμορφωτικές δράσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις, σεμινάρια και άλλες δράσεις.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012