Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ψηφιακή Εκδήλωση για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και Ετήσια Κοπή Βασιλόπιτας | Παρασκευή 29/01/2021, 2:00μ.μ.

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης σας προσκαλεί στην ψηφιακή εκδήλωση* για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, της επίσημης ημέρας των γραμμάτων και της παιδείας, και στην ετήσια Κοπή της Βασιλόπιτας του Ιδρύματος, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 2:00 μ.μ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Δρ. Ηλία Λιαμή, θεολόγου, μουσικοπαιδαγωγού και συγγραφέα, με θέμα «Απεγκλωβισμός από τον εγκλεισμό. Επιστροφή στη ζωή».

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν τα αφυπηρετήσαντα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης κατά το έτος 2020.

Θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της επίσημης σελίδας Facebook του Πολυτεχνείου Κρήτης (δεν απαιτείται λογαριασμός facebook για την παρακολούθηση).
 

Με πολλές ευχές για μία πολύ καλή και δημιουργική χρονιά!

 

*Σημείωμα στους συμμετέχοντες 
H ψηφιακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας facebook του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα και στο επίσημο κανάλι του Ιδρύματος. Ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει το Ίδρυμα για την εκδήλωση αυτή. Το Πολυτεχνείο Κρήτης επίσης θα δημοσιοποιήσει την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012