Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διάκριση φοιτητών της Σχολής ΜΠΔ στον φετινό διαγωνισμό economia

Ο Παντελής Κρινάκης

Ο Κωνσταντίνος Πλανάκης

Oι φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Παντελής Κρινάκης και Κωνσταντίνος Πλανάκης, διακρίθηκαν με την 4η θέση στον 27ο Φοιτητικό Διαγωνισμό economia,  ένα διαγωνισμό-θεσμό για τους φοιτητές όλων των δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι φοιτητές κλήθηκαν να συγγράψουν ένα άρθρο 2.000 λέξεων με θέμα "Νέα επιχειρηματική Ελλάδα: startups, καινοτομία, εξωστρέφεια". Μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης, βραβεύθηκαν οι πέντε καλύτερες ατομικές, καθώς και οι πέντε καλύτερες ομαδικές εργασίες.

Ο Κωνσταντίνος αναφέρει σχετικά: "Ο τομέας των startup είναι ένας τομέας που ανέκαθεν μας κέντριζε το ενδιαφέρον. Tο θέμα του 27ου διαγωνισμού Economia “Νέα επιχειρηματική Ελλάδα: Startups, καινοτομία, εξωστρέφεια” δεν θα μπορούσε λοιπόν, παρά να μας σαγηνεύσει και να αποτελέσει ένα ισχυρό κίνητρο για να γράψουμε αυτό το άρθρο."

Και συμπληρώνει ο Παντελής: "Η προγενέστερη συμμετοχή μας σε πλήθος επιχειρηματικών εκδηλώσεων και διαγωνισμών, μας έδωσε τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Συνεπώς, αξιοποιώντας αυτές τις εμπειρίες, αλλά και μέσα από ενδελεχή έρευνα και με την πολύτιμη βοήθεια ανθρώπων με γνώσεις στους αντίστοιχους τομείς, καταφέραμε να προσεγγίσουμε το θέμα του διαγωνισμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζουμε αυτή η επιτυχία, να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να εξερευνούμε αυτό τον κλάδο που τόσο αγαπάμε και να συμβάλουμε ενεργά στη “Νέα επιχειρηματική Ελλάδα”."

Ο Φοιτητικός Διαγωνισμός economia διοργανώνεται από τον Όμιλο economia και το περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση. 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012