Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Η Μαρία Μαγδάλη στα μαθήματα Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου

Tην Τετάρτη 01.12.2021 και την Πέμπτη 02.12.2021, η Μαρία Μαγδάλη, απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και διπλή υπότροφος της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) ήταν καλεσμένη εξ αποστάσεως στα τμήματα Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου, όπου μίλησε με φοιτητές και φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης, για τις εμπειρίες που απέκτησε μέσω της υποτροφίας θερινών τμημάτων Γλώσσας και της υποτροφίας μεταπτυχιακών σπουδών στο Πολυτεχνείο του Μονάχου.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

 

Σύντομο βιογραφικό

Η Μαρία Μαγδάλη σπούδασε στη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης από όπου αποφοίτησε με άριστα το 2012. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της έλαβε υποτροφία από την DAAD για γλωσσικές σπουδές στη Γερμανία (στο Πολυτεχνείο της Δρέσδης – Technische Universität Dresden). Το 2015 ολοκλήρωσε με άριστα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Environmental Engineering" στο Πολυτεχνείο του Μονάχου (Technische Universität München), όπου εξειδικεύτηκε στη διαχείριση περιβαλλοντικών κινδύνων και υδατικών πόρων, έχοντας λάβει υποτροφία της DAAD. Σήμερα εργάζεται ως επιστημονικός βοηθός στην έρευνα και στη διδασκαλία στην έδρα Υδρολογίας και Διαχείρισης Υδατικών Πόρων στο Πολυτεχνείο της Ζυρίχης (ETH Zürich).

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012