Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

2020 ECE TUC Virtual Summer School on Data Analysis | Θερινό Σχολείο | Πολυτεχνειούπολη | 5-7 Αυγούστου 2020

Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει εξ αποστάσεως Θερινό Σχολείο με τίτλο '2020 ECE TUC Virtual Summer School on Data Analysis', το οποίο θα πραγματοποιηθεί, κατά το διάστημα 5-7 Αυγούστου 2020

Ένα πρώην μέλος του Διδακτικού Προσωπικού της Σχολής ΗΜΜΥ, τέσσερις παλαιότεροι απόφοιτοι οι οποίοι είναι σήμερα Καθηγητές σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και τέσσερις νεότεροι απόφοιτοι της Σχολής ΗΜΜΥ, υποψήφιοι Διδάκτορες στο εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τα πρόσφατα ερευνητικά τους αποτελέσματα στον τομέα της Ανάλυσης Δεδομένων. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Οι διαλέξεις θα συμπληρωθούν από μία ενότητα Ανοικτής Συζήτησης (Open Problems Session) σε ακαδημαϊκά θέματα και θέματα έρευνας. 

Κύριοι στόχοι του θερινού σχολείου αποτελούν: 

  • η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Σχολής ΗΜΜΥ
  • η δημιουργία και ενίσχυση δεσμών μεταξύ της Σχολής ΗΜΜΥ και κορυφαίων πανεπιστημίων παγκοσμίως
  • η καλλιέργεια ενός οικογενειακού-συναδελφικού κλίματος ανάμεσα στα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας της Σχολής ΗΜΜΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας, φοιτητές, ερευνητές, μέλη Διδακτικού και Επιστημονικού προσωπικού.

Ιστοσελίδα Θερινού Σχολείου: www.ece.tuc.gr/summer_school_2020 

                                           

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012