Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Δειγματοληπτικά rapid tests στην Πολυτεχνειούπολη με 100% αρνητικά αποτελέσματα

Στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας απέναντι στο πρόβλημα του κορονοϊού και για προληπτικούς λόγους, το Πολυτεχνείο Κρήτης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προγραμμάτισε δειγματοληπτικό έλεγχο rapid test για covid-19 στην Πολυτεχνειούπολη, σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021.

Στον χώρο του Ιατρείου στην Πολυτεχνειούπολη από 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. διενεργήθηκαν rapid tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (κινητή ομάδα). Συμμετείχαν συνολικά 107 μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και φοιτητές που έχουν δηλώσει ότι διαμένουν αυτό το διάστημα στη Φοιτητική Εστία.

Τα δείγματα όλων των ελέγχων ήταν αρνητικά και οι συμμετέχοντες ειδοποιήθηκαν για το αποτέλεσμα με ατομικό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, με την εποπτεία και το συντονισμό της ειδικής Επιτροπής Covid-19 του Ιδρύματος, καθώς και την εθελοντική συνεισφορά των μελών της Πολυτεχνικής Κοινότητας, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στην τήρηση των μέτρων προστασίας και των προληπτικών ελέγχων για τον περιορισμό της πανδημίας.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012