Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ομιλίες του Ομ. Καθ. Ευάγγελου Γιδαράκου στο Διεθνές Συμπόσιο VENICE 2022

Ο Ομότιμος Καθηγητής της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και Πρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού IWWG, κ. Ευάγγελος Γιδαράκος συμμετείχε στο 9o Διεθνές Συμπόσιο "Energy from Biomass and Waste" (VENICE 2022), το οποίο διεξήχθη από 21 έως 23 Νοεμβρίου 2022 στη Βενετία της Ιταλίας.

Ο Ομ. Καθ. Ευάγγελος Γιδαράκος άνοιξε τις εργασίες του συνεδρίου, ως Πρόεδρος του International Waste Working Group (IWWG), υπό την αιγίδα του οποίου διεξάγεται το εν λόγω συνέδριο.

Στη συνέχεια, έδωσε κεντρική ομιλία την 1η ημέρα του Συνεδρίου με τίτλο "Never let a good crisis go to waste", αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση και τη σύνδεσή της με τον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων και πιο συγκεκριμένα με τις υφιστάμενες δυνατότητες ανάκτησης ενέργειας από αυτά.

Συμμετείχε επίσης σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με αντικείμενο τις διεργασίες θερμικής επεξεργασίας αποβλήτων, ενώ τέλος παρουσίασε ερευνητική εργασία με θέμα "Microwave hydrothermal carbonization of rabbit manure" με τον υποψήφιο διδάκτορα κ. Ιωάννη Μουκαζή.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012