Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Fitness Park - Nέο ανανεωμένο πρόγραμμα υπαίθριας άθλησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης

 

Πρόκειται για ένα υβριδικό πρόγραμμα υπαίθριας άθλησης, αποτελούμενο από τα πιο δημοφιλή υποπρογράμματα TRX – Cross Train - Fitball. Σκοπός μας να παρέχουμε την δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν στην υπαίθρια άθληση και τα οφέλη της. Στο επισυναπτόμενο έγγραφο, μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωρολόγιο πρόγραμμα των αρχικών τμημάτων, την περιγραφή των υποπρογραμμάτων καθώς και για τις μηνιαίες συνδρομές που ισχύουν. Το πρόγραμμα  Fitness Park είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Τετάρτη 4/5.

Αναφέρουμε πως λόγω της φύσης των προγραμμάτων αλλά και με στόχο την βέλτιστη επίβλεψη του κάθε αθλούμενου, υπάρχει ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ανά ώρα. Βάσει αυτού και ανάλογα με την δυνατότητα και του αριθμού των συνδρομητών θα δημιουργηθούν σταδιακά επιπλέον τμήματα άθλησης τις αμέσως επόμενες απογευματινές και πρωινές ώρες. Σημαντικό είναι πως στην αρχή θα δοθεί προτεραιότητα κάλυψης των θέσεων στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές του Fitness lab.

Μπορείτε να κάνετε την αίτηση σας ξεκινώντας στο πρόγραμμα Fitness Park στον παρακάτω σύνδεσμο  http://goo.gl/forms/olZTBDQGNG

Βρείτε μας στο Facebook http://www.facebook.com/TucSports

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή άθληση!

ΤUC Sports
Αθλητικές Εγκαταστάσεις Πολυτεχνείου Κρήτης
Γραμματεία/ Εξυπηρέτηση Αθλούμενων
Web site: www.sports.tuc.gr
e-mail: sports.tuc<στο>gmail.com
Tηλ: 28210 37997-37055

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012