Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Παρουσίαση του “MITEF Greece Startup Competition 2020” | 29/11/2019 | Κτήριο Επιστημών, Πολυτεχνειούπολη

Το MIT Enterprise Forum Greece, σε συνεργασία με το IEEE TUC Student Branch, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του “MITEF Greece Startup Competition 2020”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στo Πολυτεχνείο Κρήτης, Κτίριο Επιστημών, στην αίθουσα 145.Π.42 από τις 13:00 – 16:00. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με το “MITEF Greece Startup Competition 2020”. Το MITEF Greece στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Οι ομάδες που θα βραβευθούν θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Ο διαγωνισμός ακολουθεί τα πρότυπα αντίστοιχων διαγωνισμών που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του διαγωνισμού του 2019, συνεχίζεται η συνεργασία με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ως αποκλειστικού χορηγού στην θεματική ενότητα “Energy” track. Επιπλέον φέτος, σε συνεργασία με το Athens Maritime Innovation Center δημιουργείται για πρώτη φορά μία νέα θεματική ενότητα το “Maritime” track.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από:

  • Εκπρόσωπο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ
  • Εκπρόσωπο του Athens Maritime Innovation Center  
  • τον κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρο του MIT Enterprise Forum Greece, που θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τους ακόλουθους συνδέσμους, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους:

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
Προαπαιτείται εγγραφή
στο link : https://www.eventora.com/el/Events/mitefgreece-startup-competition-chania

Επικοινωνία:
Νίκος Γέμελος, τηλ: 216 900 2981 (MITEF Greece)
Βασίλης Βίττης, τηλ: 6974 742886, Πρόεδρος της επιστημονικής ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης ΙΕΕΕ TUC Student Branch.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012