Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διεθνές Εργαστήριο Σχεδιασμού: The light and the labyrinth. In-between the length of the light and the depth of the place.


H Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης σε συνεργασία με την Αρχιτεκτονική Σχολή του Ariel University, διοργανώνουν διεθνές Εργαστήριο Σχεδιασμού (design workshop) με τίτλο "The light and the labyrinth. In-between the length of the light and the depth of the place", στις 25-26 Αυγούστου 2014 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά. Tο εργαστήριο έχει θεματολογία που αφορά τις χωρικές και ατμοσφαιρικές προεκτάσεις και ερμηνείες του λαβύρινθου με προτάσεις για μικρής κλίμακας αρχιτεκτονικές επεμβάσεις μέσα στην πόλη των Χανίων. Στο εργαστήριο συμμετέχουν σαράντα Ελληνες φοιτητές Αρχιτεκτονικής από το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΑΠΘ, το ΕΜΠ και το Δημοκρίτειο, καθώς και είκοσι φοιτητές από το Ariel University. Οι διαλέξεις του εργαστηρίου και οι τελικές παρουσίασεις των εργασιών είναι ανοιχτές για το κοινό.

Την επιμέλεια του εργαστηρίου έχουν ο επικ. Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κος Κωνσταντίνος-Αλκέτας Ουγγρίνης και η αρχιτέκτονας κα Μαριάνθη Λιάπη, Επιστημονική Συνεργάτιδα του TIE LAB.

Αρθρο από τα Χανιώτικα Νέα, 25.8.2014
 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012