Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

BEST Career Day από τον BEST Chania του Πολυτεχνείου Κρήτης

O BEST Chania του Πολυτεχνείου Κρήτης φιλοξενεί φέτος τη μεγαλύτερη διοργάνωση του οργανισμού, τη Γενική Συνέλευση του Βoard of European Students of Technology. Η ημέρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης είναι αφιερωμένη στους φοιτητές, στους συνεργάτες και στα πανεπιστήμια που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση. Η BEST Career Day (Ημέρα Έκθεσης Καριέρας), θα λάβει χώρα στις 24 Απριλίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Σε αυτή τη μέρα οι συνεργάτες (εταιρείες, δημόσιοι/ιδιωτικοί φορείς) θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε προσωπική επαφή με τους 300 συμμετέχοντες της Γενικής Συνέλευσης και 100 φοιτητές/απόφοιτους από όλη την Ευρώπη.

Όποιος παρευρεθεί στην BEST Career Day έχει την ευκαιρία:

● Να παρακολουθήσει παρουσιάσεις από μεγάλες εταιρείες και πανεπιστήμια

● Να του γίνει προσωπική συνέντευξη από την εταιρεία/πανεπιστήμιο που τον επέλεξε

● Να γνωρίσει τις μεθόδους εργασίας της εταιρείας και να εκπαιδευτεί μέσω workshops

● Να έρθει σε επαφή με ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον και να αλληλεπιδράσει με άτομα από όλα την Ευρώπη.

Στο δεύτερο σκέλος της ημέρας θα πραγματοποιηθεί ένα Jobfair, στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές και τους απόφοιτους από τα 96 Πολυτεχνεία που υπάρχει ο BEST. 

Οι αιτήσεις για την BEST Career Day είναι ανοιχτές έως τις 22 Φεβρουαρίου, μέσω της διεθνούς ιστοσελίδας του BEST (http://best.eu.org/student/career/careerEventList.jsp)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επισυναπτόμενη ανακοίνωση του Best Chania.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012