Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Δενδροφύτευση στην Πολυτεχνειούπολη, ημέρα εθελοντικής προσφοράς!

Mε τη συμμετοχή 70 φοιτητών καθώς και άλλων εθελοντών, πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου δράση δενδροφύτευσης εντός της Πολυτεχνειούπολης!

Στον περιβάλλοντα χώρο του Πολυτεχνείου Κρήτης, φυτεύτηκαν 280 ενδημικά φυτά (χαρουπιά, κουκουναριά, αμπελιτσιά, δενδρολίβανο, κυπαρίσσι), με την καθοδήγηση δασοπόνων από το Δασαρχείο Χανίων και μελών της Green Team της ΔΕΔΙΣΑ.

Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης δήλωσε ότι: "Σήμερα είναι μία ημέρα εθελοντικής προσφοράς με στόχο να αυξήσουμε το πράσινο στο Πολυτεχνείο Κρήτης μέσω μίας συστηματικής δενδροφύτευσης".


Η δράση της δενδροφύτευσης στην Πολυτεχνειούπολη υλοποιήθηκε με τη συνεργασία, της Διεύθυνσης Δασών Ν. Χανίων/Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, της ΔΕΔΙΣΑ GREEN Team, την χορηγία της εταιρείας COCO-MAT και με τη συμμετοχή της Ραδιοφωνικής Ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στην δενδροφύτευση συμμετείχαν επίσης οι φοιτητικές ομάδες, Περιβαλλοντική, Εθελοντών Αιμοδοτών Πολυτεχνείου ΚρήτηςESN TUC, TUC SPE Student Chapter.



Photo Gallery Δενδροφύτευσης στην Πολυτεχνειούπολη 2020

Facebook Event

Ρεπορτάζ από την Νέα Τηλεόραση  

Ευχαριστήριο βίντεο από το Ράδιο Ένταση

 


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την εθελοντική δράση
'Δενδροφύτευση στην Πολυτεχνειούπολη 2020'!

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012