Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Απονομή Τιμητικού Τίτλου "TUM Ambassador" στον Ομ. Καθ. Μ. Παπαγεωργίου

Οι 11 TUM Ambassadors για τα έτη 2020-2022

Μαζί με τον Professor Klaus Bogenberger

Ο Ομότιμος Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Μάρκος Παπαγεωργίου έλαβε, έπειτα από πρόταση του Professor Klaus Bogenberger, τον τιμητικό τίτλο του "TUM Ambassador" από το Technical University of Munich (TUM) σε αναγνώριση της πρόσφατης ερευνητικής του συνεργασίας που «συνέβαλε στην διεθνή φήμη του πανεπιστημίου». Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, ο Ομ. Καθ. Μάρκος Παπαγεωργίου παρέλαβε τον τίτλο από τον Πρόεδρο του Τechnical University of Munich, κ. Τhomas F. Hofmann, στη σκηνή του Isarphilharmonie, μπροστά από σχεδόν 2,000 επισκέπτες της καλοκαιρινής συναυλίας "Vivat TUM".

Επιπλέον, η απονομή του τίτλου του "TUM Ambassador" πλαισιώθηκε από ένα επιστημονικό σεμινάριο στο Vorhoelzer Forum την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022. Στην ανακοίνωσή του με τίτλο "A new traffic paradigm in the era of connected and automated vehicles", ο Ομ. Καθ. Μάρκος Παπαγεωργίου παρουσίασε το εύρος των τρεχόντων ερευνητικών ενδιαφερόντων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος "TUM Ambassador" είναι ένας τιμητικός τίτλος που απονέμεται σε επιλεγμένους κορυφαίους ερευνητές, διεθνούς βεληνεκούς, που έχουν υπηρετήσει και έχουν συμβάλλει με την εξειδίκευση, την εμπειρία και το επιστημονικό έργο τους στο Τechnical University of Munich. Ο Ομ. Καθ. Μάρκος Παπαγεωργίου έχει λάβει Δίπλωμα και Διδακτορικό Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Τechnical University of Munich το 1976 και 1981 αντίστοιχα. 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012