Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ενημερωτική ομιλία Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς & Στήριξης «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ»


Την Δευτέρα, 8/12/2014 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Κτηρίου Επιστημών (141.Π.98) στην Πολυτεχνειούπολη, ενημερωτική ομιλία του Διευθυντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης του Νοσοκομείου «Αγ. Σοφία» κ. Στέλιου Γραφάκου, με θέμα τη δωρεά μυελού των οστών. Η ομιλία γίνεται στα πλαίσια τετραήμερης εκδήλωσης του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» με τίτλο «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΔΩΣΕ ΖΩΗ!».

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» στηρίζει οικονομικά και ηθικά, παιδιά από τα Χανιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και επιβάλλεται να νοσηλευτούν σε νοσοκομειακές μονάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Απλώνει όμως τη δράση του και ανοίγει την αγκαλιά του και σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, που πάσχουν από καρκίνο, παρέχοντάς τους οποιουδήποτε είδους βοήθεια.

Πέρα από την έμπρακτη στήριξη σε συνανθρώπους μας που μάχονται τη νόσο, στόχος του συλλόγου είναι επιπλέον η ενημέρωση του κοινού γύρω από τις νεοπλασματικές ασθένειες και τη δωρεά οργάνων και ιστών η οποία μπορεί να αποβεί σωτήρια για παιδιά και ενήλικες που πάσχουν  από καρκίνο.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012