Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Η Δήμητρα Δημητριάδη απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και υπότροφος της DAAD καλεσμένη στο Γλωσσικό Κέντρο

Την Δευτέρα 30/11/2020 και την Τρίτη 1/12/2020, η Δήμητρα Δημητριάδη απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και υπότροφος της DAAD ήταν καλεσμένη εξ αποστάσεως στα τμήματα Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου. Μίλησε με φοιτητές και φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης, για τις εμπειρίες που απέκτησε μέσω της υποτροφίας θερινών τμημάτων Γλώσσας, την εργασιακή καθημερινότητα στη Γερμανία σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στην καθημερινή ζωή και τα ήθη και έθιμα του τόπου.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

Σύντομο Βιογραφικό:
Η Δήμητρα Δημητριάδη αποφοίτησε το 2015 ως αριστούχος της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και ως πρώτη υπότροφος των βραβείων αριστείας του Ιδρύματος Limmat. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της έλαβε υποτροφία από την Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών - DAAD για γλωσσικές σπουδές στη Γερμανία (στο Πολυτεχνείο της Δρέσδης). Σήμερα εργάζεται ως μηχανικός στον τομέα της έρευνας στην εταιρία Altran S.A.S. & Co KG του Μονάχου.

 

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012