Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

6ο Διεθνές Συνέδριο στην Αριθμητική Ανάλυση-NumAn2014

Tο 6ο Διεθνές Συνέδριο Αριθμητικής Ανάλυσης (NumAn2014), διοργανώνεται από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Η/Υ της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στα Χανιά, από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2014.

Το συνέδριο πραγματοποιείται κάθε δύο έτη με συμμετοχή πολλών διακεκριμένων επιστημόνων. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Cambridge και ακαδημαϊκός Αθανάσιος Φωκάς, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Cambridge Arieh Iserles, ο καθηγητής Υπολογιστικών Μαθηματικών και ακαδημαϊκός της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών Zhong-Zhi Bai, ο ομότιμος καθηγητής των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας και Purdue Ηλίας Χούστης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Μιχαήλ Βραχάτης και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δημήτριος Νούτσος. 

Θα παρουσιαστούν 130 εργασίες επιστημόνων από 30 χώρες. Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Θεόδωρου Σ. Παπαθεοδώρου, ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου http://numan2014.amcl.tuc.gr/ 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012