Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Online Σεμινάριο Κατάρτισης EURECA-PRO σε Innovation & Entrepreneurship

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, στο πλαίσιο του EURECA-PRO, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου για την Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή, διοργανώνει ένα δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο κατάρτισης με θέμα «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα», αποτελούμενο από σειρά 14 διαλέξεων από κορυφαίους καθηγητές και ερευνητές επτά ευρωπαϊκών πανεπιστημίων από έξι χώρες της Ευρώπης. Ο κύριος σκοπός του σεμιναρίου κατάρτισης «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα» είναι να τροφοδοτήσει τους μαθητές και το επιστημονικό προσωπικό στη δημιουργική και καινοτόμο σκέψη, παρέχοντας πρακτικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες σε βασικά στοιχεία της επιχείρησης και της αγοράς, προσφέροντας προσανατολισμό επιχειρηματικού σχεδίου και προωθώντας τη σκέψη για επίλυση προβλημάτων και ηγετικές ικανότητες. Θα καλυφθούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Business Basics
  • Entrepreneurship - packing ideas into business concepts
  • Innovation
  • Management and Finance

Οι διαλέξεις του σεμιναρίου είναι ανοικτές σε κάθε ενδιαφερόμενο άτομο, ιδίως φοιτητές, καθηγητές, ερευνητές και πανεπιστημιακό προσωπικό. Ξεκινούν στις 16 Μαρτίου 2022 και ολοκληρώνονται στις 6 Ιουλίου 2022. Το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι διαθέσιμο εδώ.

Για να εγγραφείτε στο μάθημα, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής. Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν έναν εξατομικευμένο σύνδεσμο zoom, ο οποίος θα δίνει πρόσβαση σε όλες τις διαλέξεις.

Μονάδες ECTS

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν 3 μονάδες ECTS, υπό την προϋπόθεση ότι θα το δηλώσουν κατά την εγγραφή τους, θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 11 από τις 14 διαλέξεις και θα συμμετάσχουν με επιτυχία σε μία διαδικτυακή εξέταση στο τέλος του σεμιναρίου. Η απαίτηση φόρτου μελέτης για την εξέταση εκτιμάται ότι είναι περίπου 50 ώρες. Οι συμμετέχοντες αυτοί θα έχουν πρόσβαση στο σχετικό εκπαιδευτικό υλικό και στην προτεινόμενη βιβλιογραφία μέσω του EURECA-PRO LMS (οι οδηγίες πρόσβασης θα αποσταλούν χωριστά).

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης (Certificate of Attendance)

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, εφόσον το δηλώσουν κατά την εγγραφή τους και παρακολουθήσουν τουλάχιστον έξι ώρες από τις διαδικτυακές διαλέξεις καθ' όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012