Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Το MIT Enterprise Forum Greece και το Πολυτεχνείο Κρήτης παρουσιάζουν τον "MITEF Greece Startup Competition 2021"

Το MIT Enterprise Forum Greece και το Πολυτεχνείο Κρήτης σας προσκαλούν στη διαδικτυακή παρουσίαση του “MITEF Greece Startup Competition 2021” που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, στις 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη παρουσίαση με υποχρεωτική εγγραφή εδώ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με το διαγωνισμό  “MITEF Greece Startup Competition 2021”, που στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Οι ομάδες που θα βραβευθούν, θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 3 θεματικές ενότητες: «General», «Energy» και «Maritime».

Τα Ελληνικά Πετρέλαια, για 3η συνεχή χρονιά είναι ο αποκλειστικός χορηγός της θεματικής ενότητας «Energy Track», στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου ΕΛΠΕ σχετικά με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της ενέργειας.

Την παρουσίαση θα ανοίξουν με ένα σύντομο καλωσόρισμα οι:

  • Σταύρος Δαμιανάκης, Μέλος του Προεδρείου - Εκπρόσωπος, του Student Branch της ΙΕΕΕ Πολυτεχνείου Κρήτης
  • Γεράσιμος Σπυριδάκης, Πρόεδρος, MITEF Greece

Παρουσιάσεις:

  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος, MITEF Greece, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το διαγωνισμό 2021 και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.
  • Christian Siapantas, Co-founder & CFO της εταιρείας HOMI & 2ος Νικητής του Startup Competition 2020
  • Σάββας Σαββάκης, Co-founder & CTO της εταιρείας The Sarm Project & Νικητής του ‘Energy Track’, Startup Competition 2020

Οι νικήτριες ομάδες θα μιλήσουν για την εμπειρία τους και τη σημασία του διαγωνισμού στην ανάπτυξη και προώθηση της  επιχείρησης τους.

  • Δρ. Τζένη Λειβαδάρου, Μηχανικός Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, θα αναφερθεί στο  ρόλο και τη συνεισφορά του ομίλου στον διαγωνισμό.
     

Την παρουσίαση θα συντονίζει η Αντιγόνη Μολοδάνωφ, Εκτελεστική Διευθύντρια του MITEF Greece. Στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και θα απαντηθούν τα ερωτήματα του κοινού.

Όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση, μπορούν να επισκεφθούν τους κάτωθι συνδέσμους:

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή εδώ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΜΙΤ Enterprise Forum Greece: Στέβη Τζαμουράνη, 216 900 2981, stzamourani<στο>mitefgreece.org

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012