Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

ConVert or ConServe: The Energy Edition | Ακαδημαϊκό Σεμινάριο BEST Chania

Θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου στον τομέα της ενέργειας φέτος το καλοκαίρι; Θέλεις να γνωρίσεις άτομα απ' όλο τον κόσμο; Ο φοιτητικός οργανισμός BEST Chania σου δίνει αυτή την ευκαιρία! Μετά από τρία χρόνια διοργανώνει ξανά το θερινό ακαδημαϊκό σεμινάριο (BEST Course in Summer) από 20 έως 29 Ιουλίου 2022, το οποίο θα λάβει χώρα στο Πολυτεχνείο Κρήτης με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Δημήτριο Ιψάκη, Επίκουρο Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το θέμα του φετινού σεμιναρίου αφορά στην αειφορία και τις βιώσιμες πηγές ενέργειας.

Φυσικά, δίνεται η δυνατότητα και στους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης να συμμετέχουν σε αυτό μέσω μίας εκ των δύο παρακάτω κατηγοριών:

Academic Participants: Σε αυτή την κατηγορία υπάγονται οι συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για το ακαδημαϊκό τμήμα του σεμιναρίου, οπότε τους παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τις διαλέξεις. Σ' αυτήν την περίπτωση συμπεριλαμβάνεται ένα γεύμα ημερησίως (μεσημεριανό), καθώς και η μεταφορά από και προς τις διαλέξεις.

Full Pack Participants: Οι συμμετέχοντες σε αυτή την κατηγορία, καταβάλλοντας ένα ποσό ύψους 50€, έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν όλο το ακαδημαϊκό σεμινάριο και τις δραστηριότητες που το απαρτίζουν. Το ποσό αυτό τους καλύπτει τρία γεύματα την ημέρα, τις μεταφορές τους από και προς τις διαλέξεις/δραστηριότητες τις 10 μέρες του σεμιναρίου, όπως και τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν.

Αν λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι θέλεις να γνωρίσεις άτομα από όλη την Ευρώπη και τον Καναδά, καθώς και να διευρύνεις τις γνώσεις σου πάνω σε θέματα ενέργειας, μη διστάσεις να κάνεις αίτηση για συμμετοχή, σ' αυτήν εδώ τη φόρμα στο ακαδημαϊκό μας σεμινάριο μέχρι 17 Ιουνίου 2022!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Site: https://best.tuc.gr/sc22/

Facebook: BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης

Instagram: bestchania

Γραφείο: Αίθουσα B2.104 (κυλικείο ΜΠΔ)

Κύριες Διοργανώτριες:

Χριστοδουλίδη Δανάη: 6942814520
Χαραλαμποπούλου Ελένη: 6949554408

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012