Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Νέο Erasmus+ Πρόγραμμα DGTRANS "Transport of Dangerous Goods"

Ξεκίνησε πρόσφατα το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ DGTRANS με τίτλο "Transport of Dangerous Goods" για τη μεταφορά επικίνδυνων φορτίων, εκσυγχρονισμό και δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Πίστινα με έδρα την Μιτροβίτσα του Κοσσυφοπεδίου και με τη συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι ευρύτεροι στόχοι του προγράμματος DGTRANS είναι η βελτίωση της ποιότητας στην ανώτερη εκπαίδευση στα θέματα της Μεταφοράς Επικίνδυνων Φορτίων, τη σύνδεσή της με την αγορά εργασίας και την κοινωνία, και την ενίσχυση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων στις Χώρες των Δυτικών Βαλκανίων (Μοντενέγρο, Κοσσυφοπέδιο, Αλβανία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη) με την δημιουργία νέων ανταγωνιστικών και την βελτίωση υπαρχόντων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών σε συμφωνία με τις εξελίξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης συμπεριλαμβάνει τον Δρ. Γεώργιο Παπαδάκη, μέλος ΕΔΙΠ της Σχολής ΜΠΔ, τον Δρ. Κωνσταντίνο Μαρακάκη, συμβασιούχο διδάσκοντα, τον Καθ. Θωμά Κοντογιάννη και τον Καθ. Γεώργιο Σταυρουλάκη, αμφότεροι μέλη ΔΕΠ της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ).

Μία από τις επόμενες συναντήσεις του προγράμματος DGTRANS πρόκειται να διοργανωθεί στα Χανιά τον προσεχή Ιούνιο.
 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012