Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Τοπικός Διαγωνισμός Μηχανικής

            Τοπικός Διαγωνισμός Μηχανικής (EBEC chania)

      Ο τοπικός σύλλογος BEST Χανιά του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει μια διήμερη εκδήλωση που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 30 - 31 Μαρτίου στη Δημοτική Πινακοθήκη των Χανίων.

     Πρόκειται για ένα διαγωνισμό για την ανάδειξη της εκπαίδευσης των μηχανικών Πολυτεχνείου. Στο διαγωνισμό αυτό, τετραμελείς ομάδες φοιτητών θα χρησιμοποιήσουν τις τεχνικές, κοινωνικές και επικοινωνιακές ικανότητές τους, ώστε να συναγωνιστούν πάνω σε έναν κοινό στόχο. Σε δεδομένες και ισάξιες συνθήκες, οι ομάδες συναγωνίζονται για τη βέλτιστη δυνατή λύση σε όρους αποδοτικότητας, κόστους και καινοτομίας.

    Οι δύο νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στον πανελλήνιο διαγωνισμό μηχανικής (EBEC Greece, 17-19 Μαΐου) που θα γίνει στην Αθήνα. Οι νικητές του πανελλήνιου διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό (EBEC Final, European BEST Engineering Competition, 1-9 Αυγούστου) που φέτος θα λάβει χώρα στη Βαρσοβία.

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης είναι: www.lbec.tuc.gr

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012