Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Διοίκησης για το θάνατο του Μακαριστού πρώην Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου Ειρηναίου

Πολυτεχνείο Κρήτης

Χανιά, 1.5.2013

Συλλυπητήριο μήνυμα της Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης

«Η συγκίνηση όλων είναι μεγάλη, μετά την αγγελία του θανάτου του Μακαριστού πρώην Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου Ειρηναίου, όπως γενική υπήρξε η αγάπη προς το πρόσωπό του κατά το διάστημα της μακράς διακονίας του.
Ο Μακαριστός πρώην Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου Ειρηναίος υπήρξε εξέχων Ιεράρχης με πλούσια και πολύπλευρη προσφορά μέχρι τα βαθιά του γεράματα, ενώ με τη στάση ζωής του έστειλε ένα μοναδικό μήνυμα αγάπης και προσφοράς. Με ανεξάντλητη ενέργεια αγωνίστηκε για την Εκκλησία και το ποίμνιό του, προσέφερε στον τόπο γενικότερα με τη δημιουργία σχολείων, οικοτροφείων και εταιρειών λαϊκής βάσης και στο Πολυτεχνείο Κρήτης ειδικότερα απονέμοντας υποτροφίες στους οικονομικά αδύναμους φοιτητές του Ιδρύματος.
Άφησε παρακαταθήκη την αγωνιστικότητα και την πραότητά του. Έφυγε πλήρης σεβασμού και βαθιάς εκτιμήσεως, αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό αγάπης προς το συνάνθρωπο, αλληλεγγύης και προσφοράς.
Εκφράζομε προς την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης και τους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.»

Ο Πρύτανης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου,
οι Αναπληρωτές Πρύτανη, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Το Πολυτεχνείο Κρήτης, τιμώντας τη μνήμη του Μακαριστού πρώην Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου Ειρηναίου, αποφάσισε:
1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης και στην Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου.
2. Να παραστεί η Διοίκηση του Ιδρύματος στην εξόδιο τελετή.
3. Να κατατεθεί στέφανο στο σεπτό σκήνωμά του.
4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012