Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

IWWG "Food for Brain": Διαδικτυακές Διαλέξεις για Διαχείριση Αποβλήτων

Prof. Dr.-Ing. Dr.-Ing. hc Rainer Stegmann

Ο διεθνής οργανισμός International Waste Working Group (IWWG), πρόεδρος του οποίου είναι ο Ομότιμος Καθηγητής της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ευάγγελος Γιδαράκος, διοργανώνει μια σειρά μηνιαίων διαδικτυακών διαλέξεων σε φλέγοντα θέματα διαχείρισης αποβλήτων, με τίτλο "Food for Brain". Ομιλητές είναι εξειδικευμένοι επιστήμονες του εξωτερικού, προερχόμενοι κυρίως από τον ακαδημαϊκό χώρο, αλλά όχι μόνο. Οι ομιλίες θα πραγματοποιούνται την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα και θα είναι διαθέσιμες για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η πρώτη ομιλία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 στις 13:00 CET (14:00 ώρα Ελλάδος) από τον Ομότιμο Καθηγητή του Πολυτεχνείου του Αμβούργου (Γερμανία) κ. Rainer Stegmann, ο οποίος έχει αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Πολυτεχνείου Κρήτης. Η εν λόγω ομιλία θα είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει και έχει τίτλο "What does waste management have to do with planetary boundaries?". Ο σύνδεσμος συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας zoom είναι ο ακόλουθος:

https://tuc-gr.zoom.us/j/98925031461?pwd=clIyelBnU1FzUnFuK0luangxck11Zz09

Στο συνημμένο αρχείο περιέχεται η περίληψη της ομιλίας, καθώς και το βιογραφικό του ομιλητή.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ομιλίες και τις δυνατότητες εγγραφής στον IWWG παρέχονται από τη Γραμματεία του οργανισμού: info<στο>iwwg.eu.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012