Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

«Συντεταγμένες», το 6ο τεύχος του περιοδικού του Πολυτεχνείου Κρήτης

Στο «κέντρο» της Πολυτεχνειούπολης, 35ο 31’ 45’’ Βόρεια, 24ο 04’ 07’’ Ανατολικά, συντάσσουμε το 6ο τεύχος του περιοδικού του Πολυτεχνείου Κρήτης «Συντεταγμένες», θέλοντας να «μεταδώσουμε» σημαντικά νέα που συνέβησαν το τελευταίο εξάμηνο, εντός και εκτός συντεταγμένων και εν μέσω πανδημίας COVID-19.

Σε αυτό το τεύχος, ο Καθηγητής της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος Νικόλαος Καλογεράκης, αποδέκτης του Βραβείου Αριστείας Πολυτεχνείου Κρήτης 2017, μας παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη και μας μιλάει για την αντιμετώπιση των πετρελαιοκηλίδων στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Η Ελληνική Επανάσταση «ζωντανεύει» σε όλη την Ελλάδα με την «ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», μαθαίνουμε για τις Στρατηγικές της Έξυπνης Πόλης, τη Βιομηχανική και Ψηφιακή Καινοτομία, ενώ έχουμε την ευκαιρία να συνδεθούμε με το ηχοτοπίο του Πάρκου Χλωρίδας και Πανίδας! Γνωρίστε τους νέους Κοσμήτορες των 5 Σχολών και τη νεοσύστατη φοιτητική ομάδα TUC GameDevTeam που μας παρουσιάζει τον κόσμο του game development.

Οι εμπειρίες των φοιτητών μέσω του προγράμματος Erasmus+, οι εκδηλώσεις του εξαμήνου και οι διακρίσεις των μελών του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι μερικά ακόμα από τα θέματα που μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Ιουλίου 2021 των «Συντεταγμένων»!

Διαβάστε το έκτο τεύχος ή κατεβάστε το σε μορφή PDF.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012