Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Μy Future Your Experience | 5 Δεκεμβρίου 2020

Πώς είναι να δουλεύεις για την Formula 1; Πώς συνδέονται τα μαθηματικά με την μυθοπλασία; Πότε οι εταιρίες των social media ξεπερνούν τα όρια του ηθικού; Πώς γίνεται να ταξιδέψεις στο διάστημα; Πώς βελτιώνεσαι κάνοντας μπουρμπουλήθρες; Δήλωστε συμμετοχή σε ένα συνέδριο γεμάτο εμπειρίες, που σίγουρα θα σε αφυπνίσουν! 

Μy Future Your Experience!

Η Ραδιοφωνική Ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ράδιο Ένταση 93.5 FM, σας προσκαλεί σε ένα συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πολυτεχνείου, όσο και στα μέλη εκτός, από όλη την Ελλάδα. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να συλλεχθούν εμπειρίες, συμβουλές και γνώσεις και να φιλτραριστούν από τους φοιτητές, ώστε να αποτελέσουν ένα δυνατό «όπλο» για το μέλλον τους. Στο «experience» αυτό, σπουδαία μυαλά, πρωτοπόροι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και επιστήμονες, αλλά και καθημερινοί άνθρωποι, θα συμβάλλουν με τις ομιλίες τους στην προώθηση της μάθησης και της γνώσης!

Δείτε του ομιλητές: https://myfuture.gr/omilites/ 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά οι θέσεις περιορισμένες. 
Κλείστε θέση 

Περισσότερες πληροφορίες: https://myfuture.gr/  

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012