Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

BEST Chania και Εθνικός διαγωνισμός Μηχανικής EBEC GREECE

O φοιτητικός εθελοντικός σύλλογος του Πολυτεχνείου Κρήτης BEST Chania (Board of European Students of Technology), φιλοξενεί τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μηχανικής (EBEC Greece) από 21 έως 24 Μαΐου 2021. Εφέτος ο Εθνικός Γύρος του EBEC διοργανώνεται σε συνεργασία με όλα τα τοπικά γραφεία του BEST στην Ελλάδα και λόγω των συνθηκών, θα διεξαχθεί σε online περιβάλλον.

Συμμετέχουν 32 φοιτητές που αποτελούν τις 4 προκριθείσες ομάδες της κάθε κατηγορίας, από τα ακαδημαϊκά ιδρύματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το Πολυτεχνείο μας θα εκπροσωπήσουν στον Εθνικό τελικό οι:

  • Αναστάσιος Πολυχρονόπουλος, Νικηφόρος Μπούρος, Μάρκος Χρυσοφάκης και Βασίλης Καμινάκης στην κατηγορία του Case Study, 
  • Κωνσταντίνος Βασσάλος, Νικόλαος Χειλαδάκης, Νικόλαος Κουρσιούμης και Γεώργιος Νεονάκης στην κατηγορία του Team Design. 

Στόχος του EBEC δεν είναι μόνο η εξέλιξη των φοιτητών σε ακαδημαϊκό επίπεδο, αλλά και η ενίσχυση της ομαδικής συνεργασίας, της καινοτομίας και άλλων αξιών, απαραίτητων για την μελλοντική καριέρα των φοιτητών ως μηχανικοί.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ebecgreece.org/el/ 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012