Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Επιτυχής Ολοκλήρωση του Θερινού Σεμιναρίου του BEST-Chania με θέμα "Convert or Conserve: The Εnergy Εdition"

Το διάστημα 20-29 Ιουλίου 2022 διοργανώθηκε το θερινό σεμινάριο του BEST-Chania με τίτλο "Convert or Conserve: The Εnergy Εdition". To ακαδημαϊκό μέρος του σεμιναρίου ανέλαβε και υποστήριξε ο Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής ΜΠΔ Δημήτριος Ιψάκης. Οι διαλέξεις του σεμιναρίου περιελάμβαναν την εμβάθυνση και την εκπαίδευση νέων μηχανικών και επιστημόνων από διάφορες χώρες της Ευρώπης, αλλά και τον Καναδά, στα θέματα των οικονομικών της ενέργειας, της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, αλλά και της ανάγκης για αξιοποίηση «πράσινων» τεχνολογιών.

Συμπληρωματικές διαλέξεις, εκτός από τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο Δ. Ιψάκη, παρέδωσαν οι: Ανδρέας Γιώτης (Επ. Καθηγητής Σχολής ΜΗΧΟΠ), Ευαγγελία Κρασαδάκη (ΕΔΙΠ Σχολής ΜΠΔ), Ιωάννης Κατσίγιαννης (Επ. Καθηγητής Τμήματος ΗΜΜΥ του ΕΛΜΕΠΑ), Θεοχάρης Τσούτσος (Καθηγητής Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ), Παναγιώτης Παρτσινέβελος (Καθηγητής Σχολής ΜΗΧΟΠ), Σάββας Πιπερίδης (ΕΔΙΠ Σχολής ΜΠΔ), Σοφία-Ειρήνη Χατουτσίδου (Δρ. Ερευνήτρια Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ), Βίκτωρ Κουλουμπής (Δρ. Ερευνητής Σχολής ΜΠΔ).

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες φοιτητές ακολούθησαν ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και μια Κρητική βραδιά με τοπικά εδέσματα, μουσική και χορούς.

To σεμινάριο υλοποιήθηκε με την αμέριστη συμπαράσταση του γραφείου BEST-Chania και των ακούραστων φοιτητών που το πλαισίωσαν, καθώς και με την υποστήριξη των Πρυτανικών Αρχών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις 29 Ιουλίου 2022 και όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για το Ίδρυμα, τα Χανιά και την Κρήτη.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012