Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Προκήρυξη 2ου Βραβείου «Βιργινία Μανασάκη»

O Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ), προκηρύσσει το 2ο Βραβείο "Βιργινία Μανασάκη", μετά και την 103/2018 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΣΔΑΚ, τιμώντας τη μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη, Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Βιομηχανίας, στέλεχος του ΕΣΔΑΚ και απόφοιτο του Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2017.

Η όρεξη της για ζωή και προσφορά, αλλά κυρίως η αγάπη της για τη μόρφωση και η ακούραστη ενασχόλησή της με το πολυσχιδές αντικείμενο της διαχείρισης των απορριμμάτων, έδωσε το έναυσμα για τη θέσπιση από τον ΕΣΔΑΚ ετήσιου βραβείου το οποίο θα απονέμεται σε διδακτορικούς φοιτητές, καθώς και ή ίδια ήταν υποψήφια διδάκτωρ, για τη διατριβή τους σε θέματα που άπτονται της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς και περιβαλλοντικών και ενεργειακών ζητημάτων. 

Το Βραβείο είναι ετήσιο, εθνικό και περιλαμβάνει:

  • Απονομή έντυπου επαίνου,
  • Απονομή ειδικά σχεδιασμένου βραβείου και
  • Απονομή χρηματικού ποσού ύψους 3000€ 

για την ενίσχυση των διδακτορικών σπουδών του βραβευθέντος.

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι Υποψήφιοι Διδάκτορες Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρονολογία ορισμού της τριμελούς συμβουλευτικής Επιτροπής να είναι μετά την 1η Οκτωβρίου του 2014.

Επισυνάπτονται, η Προκήρυξη του Βραβείου και το Παράρτημα που τη συνοδεύει, καθώς και το υπόδειγμα συμπλήρωσης βιογραφικού σημειώματος. 

Οι αιτήσεις για το 2019 πρέπει να υποβληθούν έως 31/12/2019 ηλεκτρονικά στο ακόλουθο email: gramatia<at>esdak.gr 

Η Απονομή του Βραβείου θα πραγματοποιηθεί σε τελετή βράβευσης με μέριμνα του «ΕΣΔΑΚ».

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012