Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Virtual Εργαστήρι για καθαρές και ασφαλείς μετακινήσεις

H πόλη αλλάΖΕΙ! Εσύ;

Quiz οικολογικής οδήγησης στο GREEN YOUR DRIVE app

Διαδραστικός χάρτης πλοήγησης σε λύσεις και υπηρεσίες βιώσιμης κινητικότητας από το Δήμο Ρεθύμνης

Μετακινούμεστε αλλιώς και κερδίζουμε, με το GREEN YOUR RIDE app

Επισκεφτείτε το 4ο ανοικτό εργαστήρι, σε virtual edition για το 2020, με δράσεις ενημέρωσης και σχεδιασμού για ό,τι νέο βελτιώνει τις μετακινήσεις και την ποιότητα ζωής στην πόλη. Το εργαστήρι διοργανώνεται κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας κάθε χρόνο από το 2017, από το Εργαστήριο Ανανεώσιμων και Βιώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Civitas Destinations και σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνης.

Στην φετινή virtual έκδοση:

  • Τεστάρουμε τις γνώσεις μας για την οικολογική οδήγηση και εξοικειωνόμαστε με τους Χρυσούς Κανόνες, με το GREEN YOUR DRIVE app.
  • Yπολογίζουμε το περιβαλλοντικό και οικονομικό όφελος από τις καθημερινές μας μετακινήσεις, επιλέγοντας να αντικαταστήσουμε το αυτοκίνητο με εναλλακτικούς τρόπους, πιο φιλικούς για το περιβάλλον, με το GREEN YOUR RIDE app.
  • Ενημερωνόμαστε για νέες υπηρεσίες και επιλογές για ασφαλείς, καθαρές και προσβάσιμες μεταφορές μέσω διαδραστικού χάρτη.
  • Μαθαίνουμε για τα καθαρά οχήματα και καύσιμα και πώς να ανακυκλώνουμε τα χρησιμοποιημένα τηγανόλαδα για την παραγωγή βιοντίζελ.
  • Μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας.

… και επιλέγουμε να Μετακινούμαστε έξυπνα και οικολογικά!

Δείτε περισσότερα στη σελίδα "H πόλη αλλάΖΕΙ! Εσύ;"

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012