Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Εργαστήριο Γερμανικής Γλώσσας εξ αποστάσεως με την Réka Licht

Την Δευτέρα 30/11/2020, η Réka Licht καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας ήταν καλεσμένη εξ αποστάσεως στο τμήμα αρχαρίων Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου.

Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

Σύντομο Βιογραφικό:
Η Réka Licht πραγματοποίησε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές της στον τομέα Γερμανική Φιλολογία και Διδασκαλία της Γερμανικής Γλώσσας στα Πανεπιστήμια της Βουδαπέστης και του Salzburg.Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη διδασκαλία της Γερμανικής Γλώσσας και στην εκπαίδευση καθηγητών για μαθήματα εξ αποστάσεως με πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτό. Συμμετέχει σε επιστημονικές επιτροπές διαμόρφωσης θεμάτων εξετάσεων, είναι η ίδια εξετάστρια και εκπαιδεύει εξεταστές Γερμανικής Γλώσσας απ΄ όλο τον κόσμο.

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012