Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διιδρυματικά ΠΜΣ σε συνεργασία με την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων-Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 2019-2020

Το Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης θα προβούν, στο πλαίσιο των αυτοχρηματοδοτούμενων Διιδρυματικών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) που συνδιοργανώνουν, στην εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020. 

Τα Διιδρυματικά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στα εξής αντικείμενα:

Α. «Επιχειρησιακή Έρευνα και Λήψη Αποφάσεων – Master of Science in Operational Research and Decision Making», σε μια από τις ακόλουθες ειδικεύσεις, η οποία θα αναγράφεται στο δίπλωμα:
1. Άμυνας και Ασφάλειας (Defense and Security), και
2. Αναλυτικής & Λήψης Αποφάσεων (Analytics and Decision Making)

Β. «Ευφυή Συστήματα – Master of Science in Intelligent Systems», σε μια από τις ακόλουθες ειδικεύσεις, η οποία θα αναγράφεται στο δίπλωμα:
1. Μη στελεχωμένα συστήματα (Unmanned systems)
2. Ευφυή Πληροφοριακά Συστήματα (Intelligent Information Systems) 

Τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο του 2019 και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική ενώ παρέχεται η δυνατότητα και της εξ αποστάσεως παρακολούθησης των Δ.Π.Μ.Σ.

Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των αιτήσεων είναι η 29η Σεπτεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη σχετική ιστοσελίδα www.sse-tuc.edu.gr των Δ.Π.Μ.Σ. είτε στη Γραμματεία των Δ.Π.Μ.Σ. στους αριθμούς τηλεφώνων 2108904218, 2108904256 και 6937991649.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012