Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Μια πρωτότυπη έκθεση της Ομάδας Φωτογραφίας του Πολυτεχνείου Κρήτης “Φωτοσκίαση”

Χανιώτικα Νέα, 14.06.2014

Τη δική της απάντηση απέναντι στη γνώριμη τα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα εικόνα των κλειστών εμπορικών καταστημάτων θέλησε να δώσει η φωτογραφική ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης “Φωτοσκίαση”. Επιστρατεύοντας τη δύναμη της φωτογραφίας κατάφερε να ανατρέψει τη θλίψη που προκαλούν τα “λουκέτα” στα καταστήματα, μετατρέποντας δύο κλειστά μαγαζιά, επί της οδού Ποτιέ 24 και 39-41, σε χώρους Τέχνης.


Ο θεατής της ιδιότυπης αυτής έκθεσης φωτογραφίας με τον τίτλο “OPEN – ζωντανεύοντας τα κλειστά μαγαζιά των Χανίων” πραγματικά ξαφνιάζεται ευχάριστα.
Το σκηνικό των άδειων καταστημάτων, που φέρουν ακόμα πάνω τους σημάδια του εμπορικού τους βίου, έχει γεμίσει από έργα των μελών της “Φωτοσκίασης” που φωτίζουν με ένα ζωντανό τρόπο τους άδειους χώρους, ενώ κάθε επιφάνεια και γωνία των κτηρίων επιφυλάσσει εκπλήξεις στους θεατές.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.haniotika-nea.gr/klista-katastimata-zontanevoun-ochima-tin-techni/

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012