Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διεθνής βράβευση για τον Καθηγητή Γιάννη Φίλη της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ο Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Ιωάννης Φίλης βραβεύθηκε με το Academic Alumni Professional Achievement Award από το Engineering School του Πανεπιστημίου UCLA.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hills Hilton Hotel κατά τη διάρκεια της τελετής UCLA Award Ceremony (Alumni Achievement Award in Academia).

Ο Καθηγητής Γιάννης Φίλης επελέγη από ειδική επιτροπή για την απονομή του βραβείου "Alumni Achievement Award in Academia" (βραβείο εξαίρετων επιτευγμάτων αποφοίτων στον ακαδημαϊκό τομέα) του 2013 της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας UCLA.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τιμές που απονέμει το Πανεπιστήμιο, δεδομένου ότι το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τις σπουδαίες επιδόσεις αποφοίτων μηχανικών του UCLA στους τομείς που επέλεξαν συμπεριλαμβανομένων των Πανεπιστημίων και της βιομηχανίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιτεύγματα των υποψηφίων σε όλη τη σταδιοδρομία τους, τη συμβολή τους στο επάγγελμα και τους τρόπους με τους οποίους έχουν προαγάγει το γνωστικό τους πεδίο μέσω της καθοδήγησης και της εκπαίδευσης, αλλά και της επαγγελματικής τους συνεισφοράς.

Βραβεύονται οι απόφοιτοι που έχουν θέσει νέα επίπεδα αριστείας στη σταδιοδρομία τους και που συνιστούν παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012